SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vi går mot ljusare tider ...

Covid-19 klassas inte längre som samhällsfarlig sjukdom och allt mer börjar återgå till någon sorts ny normalitet. Allt fler gymnaster hittar tillbaks till gympapassen. Att det har varit efterlängtat märks på den glada stämningen och på glädjen i många återseenden. Det är tydliga bevis på att gympan fyller fler funktioner än motion, styrka och rörelse. Minst lika viktigt är den sociala samvaron, att göra något tillsammans med andra, att jobba utifrån egna förutsättningar och ändå räknas som en i ”gänget”.

 

Vårt bokningssystem boka pass har kommit för att stanna. Där anmäler du dig enkelt till de pass du vill delta i. Du ser hur många platser som finns tillgängliga på respektive pass och eventuella förändringar. Du kan även se hur många klipp du har kvar på ditt klippkort.

 

Du vet väl att vi väldigt gärna tar emot dina synpunkter och idéer, berätta för instruktören, skriv på facebook, maila kansliet – gör hur du vill, bara vi får ta del av dina tankar. På något sätt kommer vi att premiera och uppmärksamma värdefulla synpunkter och idéer. Så ta chansen och hör av dig med dina tankar!

 

Peppa dina kompisar, grannar och kusiner att träna med Gymmix. Ju fler vi blir som tränar, ju större och mer varierat utbud kan vi erbjuda!

 

Tillsammans bidrar vi till att det här blir en riktigt härlig vår med skön träning, fina möten, mycket pepp och mängder av positiv energi.

 

Välkommen till oss i Gymmix!

---------------------------------------------------------------------------

Aktuella Schemaändringar!

---------------------------------------------------------------------------

Mia drar igång vårträning i Skeppsmyran!
2022-05-03 22:42
Onsdagar 18.00-18.45
 
Mingel på kansliet
2022-03-17 10:51
Fika med supergoda hembakade kakor (Birgittas) 🌹
 
 
Våra Sponsorer