SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nu är höstterminen igång 😁

Det finns en drivkraft som är kraftfullare än ånga, elektricitet och atomkraft: Viljan  (Albert Einstein)

 

Kanske har du under året sett våra affischer med orden ORKA och VÅGA, tänkta att inspirera till rörelseglädje tillsammans med oss. Höstens ord är VILJA.

 

Vilja är nyckeln till att förverkliga det, som man inte måste göra. Vilja att må bättre. Vilja att förbättra kondition, styrka och balans. Vilja att komma igång. Vilja att göra något tillsammans med andra. Vilja att ge tid till en ny föresats.

 

Vilja är också nära förknippat med Våga och Orka. Våga prova på något nytt. Våga ge sig ut på lite djupare vatten. Eller som Pippi Långstrump formulerade det: ”Det här har jag aldrig provat tidigare, så det klarar jag helt säkert”. Orka ta kontakt. Orka fortsätta trots att det ibland är trögt. Orka engagera sig i en förening. Du vet, tillsammans blir det roligare!

 

Vi har en stark vilja att erbjuda en grym Gymmix-höst. Vi kompletterar våra erfarna och kunniga instruktörer med tre för oss nya men lika kompetenta ledare: Cecilia (yoga), Minna (gympa medel) och Monica (gympa senior). Våga prova på något nytt. Det handlar bara om att Orka, Våga och Vilja.

 

Vi ses väl?

---------------------------------------------------------------------------

Aktuella Schemaändringar!

---------------------------------------------------------------------------

Vandring på Gotland, 23-28 augusti
2022-09-03 16:47
Fikapaus på Östkustleden 😎💪
 
 
Våra Sponsorer