SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gymmix – prisvärd och nära träning för alla!

Vad menar vi med det?

Gymmix kärna är bra och säker träning nära dig, professionella instruktörer som brinner för träning, och en gemenskap som går bortom att bara träna i samma rum – vi tränar TILLSAMMANS – och skapar glädje, energi och en social tillhörighet! Vi är en ideell verksamhet som drivs av eldsjälar, och all eventuell vinst går direkt tillbaka i verksamheten. Vi strävar efter att erbjuda priser och upplägg på träningskort som gör att alla kan träna, oavsett ålder och social eller ekonomisk status.

 

Varför är det så viktigt för oss?

Vi sitter stilla mer än aldrig förr, och den nya situationen med många som arbetar hemifrån efter pandemin har utmanat samhällets strukturer på många sätt och på det hög inflation och skenande energipriser och räntor som sätter press på mångas ekonomi. Och, är det något vi lärt oss efter Covid är det vikten av en stabil hälsa och behovet av social samvaro.

 

Visste ni?

Föreningen grundades redan 28 april 1965 av Gurli Åbom som redan då visste att motionsträning var viktigt genom hela livet. Två av våra värdeord är Glädje och Gemenskap och i vår verksamhetsidé står: Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Allt vi gör genomsyras av en genuin och ärlig, direkt från hjärtat, tro på den kraft och energi som bor i gruppträningen, både för den fysiska och psykiska hälsan och människans behov av social gemenskap.

 

TILLSAMMANS ÄR VI STARKARE!

-----------------------------------------------------

Aktuella Schemaändringar!

-----------------------------------------------------

Vårens höjdpunkt!
2023-01-31 06:00
 
På schemat - Yoga och Core & Flex
2023-01-18 12:01
Välkommen!
 
Vattengympa i Rådsparken!
2023-01-10 23:14
20 st senior-friskusar 2023-01-09
 
Mycket trevlig terminsavslutning!
2022-12-05 09:00
Gymmix terminsavslutning HT2022

Vi träffades fredag 2 december på kansliet för lite mingel och mat tillsammans, och vi hade även bjudit in de fem motionärer som gått på flest pass under hösten.

 

Många trevliga samtal kring borden om träning, livet och allt däremellan. Det var väldigt spännande och intressant att höra andra berätta om när man gick på ett pass första gången, vilka träningsformer man har provat på och varför vi tycker att träning med Gymmix är så bra. Och även om vi visste det redan, fick vi än en gång höra att styrkan med oss är bra träning, välutbildade och kompetenta instruktörer, en öppenhjärlig gemenskap och mycket glädje. 

 

Vilka bjuder vi in till vårens avslutning? Kanske det blir du? Häng med under julschemat och vårträningen vetja, så har du chansen.

 
Våra Sponsorer