SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gymmix – prisvärd och nära träning för alla!

20 energifyllda pass varje vecka!

Vad sägs om TVÅ pass Medelgympa, TRE pass Spincykling och TRE pass med fokus på Styrka varje vecka! Step-Up är tillbaka på onsdagar, Zumban flyttar till tisdagar och varje söndag kan du träna Box. Veckans första och sista dagar bjuder på mjukare träning, måndagar Yoga och söndagar Booty, Core & Flex. Under Schema hösten 2023 hittar du alla pass!

 

Hej Senior!

Vi erbjuder 8 tillfällen dagtid som vänder sig särskilt till dig, men du är så klart välkommen på alla pass.

 

Truppförälder?

Har du barn som tränar i HGF har du ett extra förmånligt pris. Du kan i många fall träna när ditt barn tränar (eller få egen tid en annan kväll i veckan) och föreningen tackar extra för ditt utökade engegemang! Tillsammas blir vi en kraftfull spelare i kommunen!

 

Prisvärd och nära träning för alla!

Gymmix kärna är bra och säker träning nära dig, professionella instruktörer som brinner för träning, och en gemenskap som går bortom att bara träna i samma rum – vi tränar TILLSAMMANS – och skapar glädje, energi och en social tillhörighet! Vi är en ideell verksamhet som drivs av eldsjälar, och all eventuell vinst går direkt tillbaka i verksamheten. Vi strävar efter att erbjuda priser och upplägg på träningskort som gör att alla kan träna, oavsett ålder och social eller ekonomisk status.

 

Varför är det så viktigt för oss?

Vi sitter stilla mer än aldrig förr, och den nya situationen med många som arbetar hemifrån efter pandemin har utmanat samhällets strukturer på många sätt och på det hög inflation och skenande energipriser och räntor som sätter press på mångas ekonomi. Och, är det något vi lärt oss efter Covid är det vikten av en stabil hälsa och behovet av social samvaro.

 

Visste ni?

Föreningen grundades redan 28 april 1965 av Gurli Åbom som redan då visste att motionsträning var viktigt genom hela livet. Två av våra värdeord är Glädje och Gemenskap och i vår verksamhetsidé står: Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Allt vi gör genomsyras av en genuin och ärlig, direkt från hjärtat, tro på den kraft och energi som bor i gruppträningen, både för den fysiska och psykiska hälsan och människans behov av social gemenskap.

 

TILLSAMMANS ÄR VI STARKARE!

-----------------------------------------------------

Aktuella Schemaändringar!

-----------------------------------------------------

Halva terminen - halva priset
2023-03-19 08:49
Tänk vad tiden går fort, det är redan dags för halva terminen - halva priset! Har du inte kommit igång än, eller känner du någon som du vill tipsa? Från i morgon (måndag 20/3) kan man alltså köpa TERMINSKORT för halva priset - ett kanontillfälle att slå till!
 
Information om hur du köper kort finns HÄR
 
Har du frågor - hör av dig till oss via Messenger, gymmix@huddingegf.se eller ring till kansliet 08-774 23 80.
Vårens höjdpunkt!
2023-01-31 06:00
 
På schemat - Yoga och Core & Flex
2023-01-18 12:01
Välkommen!
 
Vattengympa i Rådsparken!
2023-01-10 23:14
20 st senior-friskusar 2023-01-09
 
 
Våra Sponsorer