SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bokning av pass

Länk till Bokningen!!!

 

Regler

Bokning skall ske till alla pass, inomhus och utomhus. Syftet med bokningen är att, 

 

  • begränsa antalet deltagare/pass för att undvika trängsel
  • kunna informera (SMS till alla bokade) vid förändringar i passets typ eller intensitet och vid inställda pass
  • föra närvarostatistik (antal deltagare)

Bokning för respektive pass öppnar 14 dagar i förväg. Bokning kan göras fram till 1 timme innan passet börjar. 

 

Man måste vara på plats och bli av-bockad av assistenten senast 10 min innan passet börjar, annars kan man förlora sin plats. 

 

OBS! om du inte kan delta på ett pass som du bokat, så ska du avboka senast 1 timme innan passet börjar. Om du får förhinder i sista minuten (SL-strul, jobbet eller familjen måste prioriteras, ... ) SMSa på detta nummer 0730-88 88 91, så vi vet.

 

Om ett pass är fullbokat så finns det möjlighet att boka in sig på en reservplats. Om någon bokar av sin ordinarie plats, så får förste reserv denna plats. Ett SMS skickas. Läs mer!

 

Om du är sent ute eller vill chansa, så har du möjlighet till drop-in om det finns platser kvar. Passet fylls på tills maxgränsen nås.

 

Registrering och bokning är öppen för alla, dvs har du kompisar/bekanta/gäster som vill "prova-på", så är det bara för dem att registrera sig och boka. Insamling av "prova-på"-biljetter görs som vanligt på passen.

 

Betalningsinformation, dvs uppgifter om vilken avgift du betalt och när, finns nu inlagt i boka-pass och kontrolleras av assistenten eller instruktören i samband med avbockning vid inpassage.

 

OBS! passets assistenter och instruktörer skall inte boka!

 

Hur gör man?

Du hittar vårt bokningssystem på www.boka-pass.se/gymmixhuddinge som du når från din mobil, platta eller dator. 

 

För att komma igång måste du registrera dig, dvs knappa in lite personliga uppgifter, så som namn, mobilnummer och e-post-adress. Detta gör du endast en gång.

 

Du kommer att få ett ”användarid” som du använder som användarnamn vid inloggning tillsammans med ett lösenord som du själv väljer. Rekommendation: Skriv upp användarid och lösenord! När/om du får upp en fråga om du vill spara inloggningsuppgifterna - gör det! OBS! du behöver inte logga ut när du är klar.

 

Efter inloggning kommer du direkt in i Kalendern där du kan boka/avboka pass genom att klicka på passen. Det kommer upp en box med en ruta med texten Boka, klicka på den. Stäng boxen genom att klicka på X:et uppe i högra hörnet. När du bokat plats kommer texten "Ordinarie plats" visas på det valda passet och passet får en röd markeing runt sig.

Lycka till! 

 

Om du får problem kontakta Annika på kansliet (annika@huddingegf.se, tfn: 08-774 23 80)

 
Våra Sponsorer