SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skön sommar 😎

Vi tar sommarledigt vecka 26-32 … ja i-alla-fall nästan! Vi är ett gäng som leder träning i kommunens satsning ”Rörelse i parken”, som genomförs under augusti och september i Rådsparken. Kom och stötta oss. Här hittar du det detaljerade schemat!

Vecka 33-34 kör sommarträningen (del 2) igång. I år tränar vi bara utomhus. På grund av all osäkerhet har vi inte spikat och publicerat vårt höst-program ännu. Vi räknar med att få möjlighet att träna både inne och ute. Programmet kommer att vara klart inför v33. Tomtberga B-hallen och Växthus1 är bokade för oss.

Ditt terminskort gäller t.o.m. v34. Vecka 35 är det gratis men v36 måste du ha köpt nytt terminskort. Du hittar våra priser här. Årskorten gäller t.o.m. ett visst personligt datum. I Boka-pass hittar du slutdatum för ditt kort.

Solig och skön sommar!
Önskar kommittén

 

---------------------------------------------------------------------------

Aktuella Schemaändringar!

---------------------------------------------------------------------------

Våruppvisning 2021
2021-05-24 20:37
Gymmix kavalkad på den digitala Våruppvisningen 2021

Här hittar du länken till Gymmix-presentationen på HGFs digitala Våruppvisningen 2021  >>> Se videoklipp!

Härlig träning i Skeppsmyreparken
2021-04-13 13:10
Så nöjda efter ett pass Funktionell träning som har gett oss styrka, kondition, rörlighet och gnugg av hjärnceller. Välkommen du också, måndagar 18.10 i Skeppsmyreparken.
 
 
Våra Sponsorer