SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vill du Prova-på?

Du har möjlighet till Gratis prova-på träning med Gymmix på flera olika vis,

  • den första veckan på vår- (v2) resp. höstterminen (v35), boka dig i boka-passs och prata med assistenten på passen du går på.
  • be om en gratisbiljett när du kommer till hallen, som du fyller i med namn och e-postadress. Gratisbiljetten gäller som betalning på ett valfritt träningspass i mån av plats för en person en gång.

Välkommen!

 
Har du fått 14-dagars PROVTRÄNING?

GRATTIS och VÄLKOMMEN!

 

HÄR kan du se schemat i sin helhet.

 

Skapa en användare i BOKA PASS och var noga med att skriva in namn och e-postadress, samt mobilnummer om du vill få SMS notifieringar vid ändringar av pass som du är bokad på. Mer instruktioner om boka-pass hittar du HÄR.

 

Boka dig därefter direkt i boka-pass på de pass du vill prova under de två veckor provträningen gäller. Glöm inte att ta med din provträningsbiljett till första passet, där assistenten skriver in det datum provträningen börjar att gälla. Du har därefter två veckors gratis träning på våra pass. 

 

Fastnat för Gymmixträning? Dax att köpa års-, termins- eller klippkort? HÄR finns information om hur du betalar och vad det kostar.

 

Hoppas vi ses på ett träningspass inom kort!

 

Välkommen igen!

 
Våra Sponsorer