SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gymmix-instruktörer

Här hittar du alla instruktörer❣️


Alla Gymmix-instruktörer är utbildade med lägst Baskurs och Gympa för Gruppträning. Första tiden som instruktör (efter grundutbildningen) ute på pass finns även tillgång till en mentor, dvs en erfaren instruktör som följer upp och hjälper till vid behov. Huddinge Gymnastikförening (Gymmix) är medlem i Svenska Gymnastikförbundet och följer därför dess instruktörsutbildning. Kort beskrivning av de olika utbildningsstegen följer här:

 

Grundutbildning, Gymmix baskurs

Grundläggande teoretisk och praktisk instruktörsutbildning avseende anatomi, fysiologi, musikanalys och ledarskap. Kunskap om hur man uppnår effektivitet och säkerhet genom rörelseanalys och teknikträning samt genom rätt utformning och utförande av rörelser.

 

Inriktningsutbildning

Utbildning i just den inriktning som instruktören valt att bli ledare i tex, Gympa, Spinncykling, Styrka, HIIT, osv.

 

Licensiering

Licensiering är en kvalitetssäkring av våra gruppträningsledare som innebär att instruktören har fått en utbildning med bred och djup kunskap genom Gymnastikförbundet. För licensiering krävs ett flertal utbildningar. Licensieringen består av två delar, en teoretisk del och en praktisk del.

 

Vår policy är att sträva mot att alla våra instruktörer ska beredas möjlighet att nå licensiering.

 

De flesta av våra instruktörer är även vidareutbildade inom träningsformer som spinncykling, core m.m. Inspiration för förnyelse och personlig utveckling hämtas via olika nationella och internationella convent och inte så sällan är instruktörer från Gymmix engagerade att leda pass vid sådana tillfällen. Vi har kontinuerlig PUF (programuppföljning) och utför kvalitetssäkring av våra pass.

 

Vill du bli instruktör?

Vi på Gymmix Huddinge strävar kontinuerligt efter att utveckla och förbättra vårt träningsutbud och kompetenser. Vi är därför alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga människor som delar vårt engagemang för träning och som kan förstärka vårt team ytterligare.

 

Om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss via e-post, info@huddingegf.se

 

 
Våra Sponsorer