Välkommen till Huddinge Gymnastikförening!
Här nedan anmäler du ditt barn till vår kö.

Vi arbetar just nu (maj-17) för fullt med planering av kommande termins grupper. Vi är glada att så många som vill börja hos oss - men det leder även till att vi inte kommer kunna ta in alla som anmält sig till vår kö. Speciellt fullt är det i trupper för barn födda 2006-2010. 

Har du möjlighet att vara ledare i en grupp får ditt barn förtur i kön.
Du anger detta i anmälan.

Kom ihåg att betala köavgiften och ange korrekt e-postadress.

Anmäl ditt barn till våra gymnastikgrupper ->
Välkommen på cirkus den 7 maj
2017-04-03 12:20

Söndagen den 7 maj bjuder HGF:s gymnaster på en härlig gymnastikcirkus i Storängshallen, uppdelad i två föreställningar.


Alla gymnaster och deras föräldrar får mer information om uppvisningen, och vilken föreställning de ska vara med i, av ledarna i respektive grupp.


Biljetter säljs i entrén, vi ser helst att ni swishar.

Vuxna 70 kronor och barn (3-12 år) 40 kronor. Vill du gå på båda föreställningarna betalar du 100 respektive 50 kronor.

Vi behöver fler ledare!
2017-02-03 14:02

Huddinge gymnastikförening drivs och utvecklas med hjälp av ideella insatser. Utan de ungdomar och vuxna som engagerar sig som ledare, hjälpledare och lagföräldrar skulle vi inte kunna bedriva någon verksamhet.


Om du ännu inte är ledare men är intresserad av att bli är du varmt välkommen till oss! Vi behöver ledare på alla nivåer, från barngrupper till tävlingsgrupper. Det finns behov av dig oavsett om du bara kan rycka in ibland eller på flera träningar i veckan. Ett av de viktigaste uppdragen du har som ledare är att skapa glädje och få alla gymnaster att känna sig välkomna, trygga och sedda.


Du måste inte ha gymnastikbakgrund. Kanske är du bra på att träna styrka med gymnasterna, hålla ordning i hallen eller vill ordna aktiviteter för laget.

Som ledare i HGF blir du erbjuden att gå utbildningar.


Ta kontakt med Gymnastikkommittén på gk@huddingegf.se om du vill veta mer eller vill anmäla ditt intresse av att bli ledare.

Vårterminen 2017
2017-01-16 14:16

FT-grupperna startar vecka 3.

Familje- och barngrupperna startar vecka 4.


Faktura för terminen skickas via mail inom kort. Ibland kommer mail från SportAdmin i mottagarens skräpkorg.

Artikel i Södra Sidan
2016-12-14 13:39
Bild tagen från tidningen
Se artikel om Huddinge Gymnastikförenings SM trupp och hur de arbetar mot sina mål i laget.  http://www.stockholmdirekt.se/sport/lagkanslan-tar-huddinge-till-sm/repplg!iZjPq6uPOfYHLZljYEkyWA/ 
  • Publicerad 12:33, 9 dec 2016

Tack till laget med ledare som delade med sig.