Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

GF Öst: I lördags var HGF värd för Regionstävlingar
2018-11-14 09:08
Alla tre HGF- lag som deltog på Regionstävlingen tog medalj!

I lördags den 11 november gick Gymnastikförbundet Östs första regionstävlingar inom truppgymnastik av stapeln!


Tävlingarna på nivå fem och sex arrangerades av och tillsammans med Huddinge Gymnastikförening i Storängshallen i Huddinge. Under förmiddagen tävlade åtta lag på RegionSexan, och under eftermiddagen tävlade sammanlagt 14 lag på RegionFemman uppdelad i två pooler med en avslutande final.


En stor eloge till samtliga lag och gymnaster som visade upp fantastiska prestationer och gymnastikglädje under dagen! Ett extra grattis till Huddinge Gymnastikförenings lag Gul och Tyresögymnastikens lag M2 som tog hem segern på RegionSexan respektive RegionFemman.


Vi riktar ett stort tack till Huddinge Gymnastikförening som i både planering och genomförande visade på stor förmåga och professionalitet som arrangör. Vi tackar även särskilt föreningens styrelse, tävlingskommitté, funktionärer, domare, sponsorer, ledare, föräldrar och gymnaster som gjorde dagen möjlig.


Fullständiga resultatlistor från tävlingarna hittar ni här:
http://www.gymnastik.se/…/regionstavlingar/tavlingsresultat/


Fler härliga bilder från tävlingarna hittar ni på instagram-kontot @HuddingeGfFoto (http://instagram.com/huddingegffoto) med foton tagna av Janne Björklund, Nittonpunkt.


Vi riktar nu blicken framåt mot RegionFyran som arrangeras den 16 december i Mälaröhallen på Ekerö av Mälarögymnasterna!

Huddinge arrangerar regionsexan och regionfemman 10/11 i Storängshallen
2018-09-18 13:37
Tillsammans med Gymnastikförbundet kommer vi att arrangera två regiontävlingar lördagen den 10 november. Det kommer bli väldigt spännande att följa detta arrangemang!

Klicka här för mer information.


Varmt välkomna!
Kallelse till årsmöte för Huddinge gymnastikförening
2018-09-17 16:58
Välkommen till årsmöte den 16 oktober!


Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar har möjlighet att närvara och påverka föreningens framtida verksamhet.


Handlingarna till årsmötet hittar du här

 

Alla medlemmar som fyller lägst 15 år under mötesåret får vara med och rösta. Den som inte fyllt 15 år eller är förälder till medlem kan komma på årsmötet och lyssna och ställa frågor men får inte rösta.

 

Tid och plats

Tisdagen den 16 oktober kl. 18.30 – ca 20.30
Källbrinksskolans aula, Källbrinksvägen 55, Huddinge

 

Anmälan

Anmälan om deltagande senast torsdag den 11 oktober till vårt kansli,

tel 08-774 23 80 eller e-post info@huddingegf.se.

 

Vi bjuder på pastasallad med bröd och dryck.

 

Engagera dig i styrelsen eller kommittéerna

Bästa sättet att påverka föreningens utveckling är att ingå i styrelsen, gymnastikkommittén eller Gymmix-kommittén. Vår valberedning jobbar nu intensivt med att hitta rätt kandidater till de olika posterna som ska väljas på årsmötet. Men kanske har de inte lyckats hitta just dig? Använd gärna vårt formulär för att anmäla ditt intresse att ingå i styrelsen eller någon av kommittéerna. Vår förening bygger på frivilligarbete och vi behöver fler som vill engagera sig.


Vi auktionerar ut två gamla luftgolv på årsmötet!

De gamla luftgolven i Källbrinksskolans och Balingsnässkolans idrottshall kommer att auktioneras ut på årsmötet. Om du inte kan delta själv på årsmötet går det bra att delta i auktionen genom ombud. Luftgolven säljs i befintligt skick, pump ingår.

 

Hoppas vi ses på årsmötet!

 

Vänliga hälsningar

HGF:s styrelse

Glimtar från sommarlägret
2018-08-18 18:51
På årets sommarläger i Dalhallen var det full fart i fyra dagar på trampoliner, airtrack, fast track och trampetter. De yngre gymnasterna startade veckan med ett dagläger och tävlingstrupperna hade ett tredagarsläger med övernattning. En riktigt rolig avslutning på sommarlovet och en bra uppladdning inför höstterminen. Vill du veta hur vi hade det på lägret? Titta på filmen!

Ett stort tack till alla föräldrar som hjälpte till med måltider, övernattning och städning. Utan er hade det inte blivit något läger.
Nya samordnare på kansliet
2018-06-20 14:08
Jenny Bergkvist och Mikaela Fors
I augusti börjar Jenny Bergkvist som samordnare på HGF:s kansli och efterträder Sara Rautio som slutade i maj. Jenny är idrottslärare, men till hösten lämnar hon läraryrket för att jobba med att utveckla HGF:s gymnastikverksamhet för barn och ungdomar. 

Under sommaren vikarierar Mikaela Fors som samordnare på kansliet. Både Jenny och Mikaela är ledare, och de kommer tillsammans hålla i sommarlovslägret i augusti. Jenny och Mikaela kommer att jobba tillsammans med Annika Green som är föreningskonsulent för HGF. 

Ni når Annika, Jenny och Mikaela via kansliets e-post info@huddingegf.se och tfn 08-774 23 80. Den 9 juli till den 5 augusti är kansliet sommarstängt.
Sommarläger 2018
2018-06-19 10:26
HGF kommer att anordna gymnastikläger i härliga Dalhallen i Tyresö 2018.


Dagläger för FT-grupper:

Måndag den 13 augusti


Anmälan och information dagläger:

https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={0FE6B43E-CFA7-4F17-99BC-EFCAC35467D1}


Läger med två nätters övernattning för övriga grupper:

Tisdag den 14 augusti - torsdag 16 augusti.


Anmälan och information övernattningsläger:

https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={005589AC-B5EA-433F-9E75-DB4E33A04934}


Länk till betalning för bägge läger:

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={57D51B78-D8F3-4E72-9E91-0342F59B2C42


För övernattningslägret kommer faktura på resterande avgift i samband med lägret i augusti.


Vi kommer behöva hjälp av föräldrar i samband med måltider både dagtid och kvällstid.


Välkomna!