Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till SM-genrep
2018-06-18 12:49

Nu har ni möjligheten att se på riktigt bra truppgymnastik. 

Onsdagen den 27 juni bjuder TeamGym Söder in till genrep i Storängshallen, inför SM i Helsingborg. TeamGym Söder består av gymnaster från HGF och Solflickorna.

På genrepet kommer ni även kunna se andra lag, bland annat KFUM:s herrlag.


Insläppet börjar 18:30 och själva genrepet börjar runt 19:30.

Inträde 40:- som går direkt till TeamGym Söder och deras SM-resa.

Betala gärna med Swish.

 

Blir ni fikasugna, kommer det att finnas kaffe dricka och lite gött till.

 

Välkomna!

PS Ni som vill se matchen mellan Sverige och Mexiko kommer att hinna, genrepet börjar efter matchslut. 

Så hanterar vi dina personuppgifter
2018-05-22 18:14
HGF har ett medlems- och köhanteringsregister i ett system som heter SportAdmin. Där finns personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress och personnummer. När man blir medlem hos oss godkänner man samtidigt att vi registrerar de personuppgifter som behövs, för till exempel närvarohantering, försäkringar, fakturering och föreningsbidrag.

HGF:s styrelse är personuppgiftsansvarig och medlemsregistret sköts av kansliet. Ledarna har tillgång till de personuppgifter som finns för de gymnaster som ingår i den grupp man är ledare för.

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen att gälla. Med anledning av de nya lagkraven har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Om du vill veta vilka uppgifter som finns i vårt register om dig, eller ditt barn, kan du logga in på din medlemssida på huddingegf.se. När du loggar in får du en sms-kod som du använder vid inloggningen. Du är också välkommen att höra av dig till kansliet, då måste du legitimera dig för att få ut uppgifterna.

Vi söker en föreningssamordnare
2018-05-10 17:04

Vill du vara med i arbetet att utveckla vår förening? Vi söker en föreningssamordnare som ska stödja och utveckla våra ledare, planera träningsverksamheten, samordna våra grupper och genomföra arrangemang.


Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att möta många engagerade ledare och gymnaster. Du kommer att arbeta nära vår föreningskonsulent som också finns på kansliet, och tillsammans utgör ni föreningens fasta punkt. 


Är du intresserad? Här finns mer information om tjänsten och hur du ansöker:

Lediga tjänster hos oss »


Resultat i medlemsenkäten
2018-05-10 14:17
Styrelsen för Huddinge gymnastikförening har ambitionen att utveckla föreningen till "Sveriges bästa idrottsförening - det självklara valet där fler vill vara kvar längre". Enkäten som skickades ut till alla medlemmar i december är ett led i detta arbete och ger oss en nulägesbeskrivning att ta avstamp från. Nästa steg för styrelsen är strategiarbete, analysera resultatet och ta fram handlingsplaner för olika områden. Det kommer att ske under 2018. 

Stort tack till alla som svarade på enkäten!
Här kan du läsa sammanställningen av resultatet:
resultat-enkat-medlemmar.pdf » 
Våruppvisning 6 maj
2018-05-03 10:38
 
Sportlovsläger Storängshallen 1-2 mars
2018-03-01 13:38
Lekförberedelser och samling efter fruktstund