Plats för gymnastik


Klicka här för att ställa er kö till våra gymnastik och parkourgrupper.


Vi tar regelbundet emot gymnaster från andra föreningar för provträning. Välkommen att kontakta kansliet om du är intresserad av att byta förening.

Anmälan öppen till barn och familjegymnastik
2018-01-15 09:09
Vi har några platser kvar till våra familj och barngymnastiksgrupper för barn födda 2011-2014.
Vi är med och delar på 50 miljoner. Hjälp oss få en stor del!
2017-11-27 19:08

Svenska Spel delar varje år ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige, via satsningen Gräsroten. Hur mycket pengar vi i HGF får beror på hur många det är som blir HGF-faddrar hos Svenska Spel. Om du anmäler att du vill stödja Huddinge GF gymnastik får vi poäng när du spelar – utan extra kostnad. Ju fler som väljer oss desto större del av miljonerna får vi.


På Gräsroten Svenska Spel kan du läsa mer om hur det går till.

Bli vår fadder hos Svenska Spel! Tack för ditt stöd!

Framgångsrik höst för HGF i tävlingssammanhang
2017-11-27 18:47

Framgångarna för Huddinge GF fortsätter. I helgen deltog HGF med flera lag i Tyresö truppcup och vi fick många fina placeringar. I klassen Brevik 1 tog TTY rosa silver i fristående. Lite senare på lördagen tog TTY grön brons i tumbling och TTY svart kammade hem bronset i fristående i klassen Brevik 2. På söndagskvällen avslutade TTY blå med att ta silver i hopp i klassen Trinntorp. Stort grattis! Heja HGF!

Ännu fler medaljer för HGF!
2017-11-13 23:29
Helgen den 11-12 november var en riktigt lyckad tävlingshelg för HGF. Förutom medaljerna i Upplands Väsby truppcup tog HGF medaljer i ytterligare två tävlingar. TTY Grön tog brons i matta och silver i hopp på Värmdömästerskapen och TTÄP Röd tog silver i tumbling och  brons i hopp i VGF-cupen. Stort grattis till alla framgångar!
Medaljregn i Upplands Väsby truppcup
2017-11-12 22:17
Lördagen den 11 november tävlade HGF med två lag i Upplands Väsby truppcup. TTÄ Gul tog hem guldet i fristående och TTY Vit tog guld i matta, silver i hopp, brons i fristående och kammande hem totalsegern. Grattis!