Välkommen till Huddinge Gymnastikförening!

Familjegymnastik, barngymnastik, förberedande trupp, ungdomstrupp, tävlingsgymnastik och Gymmix! Hos oss kan du gympa från 3 år och så länge du orkar.

OBS! Till vårterminen 2017 är grupperna för truppgymnastik för flickor och pojkar födda 2009 och tidigare fulla. 

Eftersom vi behöver fler ledare kan ditt barn med stor sannolikhet få plats i en grupp om du som förälder kan tänka dig att ställa upp som ledare.

Anmäl ditt barn till våra gymnastikgrupper ->
Vi behöver fler ledare!
2017-02-03 14:02

Huddinge gymnastikförening drivs och utvecklas med hjälp av ideella insatser. Utan de ungdomar och vuxna som engagerar sig som ledare, hjälpledare och lagföräldrar skulle vi inte kunna bedriva någon verksamhet.


Om du ännu inte är ledare men är intresserad av att bli är du varmt välkommen till oss! Vi behöver ledare på alla nivåer, från barngrupper till tävlingsgrupper. Det finns behov av dig oavsett om du bara kan rycka in ibland eller på flera träningar i veckan. Ett av de viktigaste uppdragen du har som ledare är att skapa glädje och få alla gymnaster att känna sig välkomna, trygga och sedda.


Du måste inte ha gymnastikbakgrund. Kanske är du bra på att träna styrka med gymnasterna, hålla ordning i hallen eller vill ordna aktiviteter för laget.

Som ledare i HGF blir du erbjuden att gå utbildningar.


Ta kontakt med Gymnastikkommittén på gk@huddingegf.se om du vill veta mer eller vill anmäla ditt intresse av att bli ledare.

Vårterminen 2017
2017-01-16 14:16

FT-grupperna startar vecka 3.

Familje- och barngrupperna startar vecka 4.


Faktura för terminen skickas via mail inom kort. Ibland kommer mail från SportAdmin i mottagarens skräpkorg.

Artikel i Södra Sidan
2016-12-14 13:39
Bild tagen från tidningen
Se artikel om Huddinge Gymnastikförenings SM trupp och hur de arbetar mot sina mål i laget.  http://www.stockholmdirekt.se/sport/lagkanslan-tar-huddinge-till-sm/repplg!iZjPq6uPOfYHLZljYEkyWA/ 
  • Publicerad 12:33, 9 dec 2016

Tack till laget med ledare som delade med sig. 
Juluppvisningen 2016
2016-12-07 15:51
Tack för två väl genomförda uppvisningar från både gymnaster, ledare och funktionärer. 
Det bjöds på många häftiga nummer från alla våra lag!
Renovering och inredning av kansliet
2016-11-21 16:16
Efter månader av renovering och beslut angående inredning så börjar kansliet äntligen att bli redo, nu är det bara små detaljer kvar. 

Inbjudan till invigningsfest kommer! ;) 
Stay tuned!