Plats för gymnastik

Vi har stängt intaget till höstens alla grupper.

Klicka här för att ställa er kö till våra barn-, familje- och parkourgrupper.


Till våra grupper för barn födda 2010 och tidigare har vi inga platser. Vi har stängt ner möjligheten att anmäla sig till kö för dessa grupper då vi redan har runt 200 barn i kö.


Vi tar regelbundet emot gymnaster från andra föreningar för provträning. Välkommen att kontakta kansliet om du är intresserad av att byta förening.

Ännu fler medaljer för HGF!
2017-11-13 23:29
Helgen den 11-12 november var en riktigt lyckad tävlingshelg för HGF. Förutom medaljerna i Upplands Väsby truppcup tog HGF medaljer i ytterligare två tävlingar. TTY Grön tog brons i matta och silver i hopp på Värmdömästerskapen och TTÄP Röd tog silver i tumbling och  brons i hopp i VGF-cupen. Stort grattis till alla framgångar!
Medaljregn i Upplands Väsby truppcup
2017-11-12 22:17
Lördagen den 11 november tävlade HGF med två lag i Upplands Väsby truppcuo. TTÄ Gul tog hem guldet i fristående och TTY Vit tog guld i matta, silver i hopp, brons i fristående och kammande hem totalsegern. Grattis!
Utdrag ur polisens belastningsregister
2017-10-29 18:50

De senaste veckorna har Mitt i Huddinge rapporterat om att det är få idrottsföreningar som begär in uppgifter ur belastningsregistret för sina ledare. Sedan drygt ett år tillbaka måste alla ledare i Huddinge gymnastikförening lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.


Det är ledaren själv som begär ut ett så kallat begränsat utdrag ”för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg” från polisens belastningsregister. Utdraget visas upp för föreningens kansli. Kansliets kontroll av registerutdraget dokumenteras inte på något annat sätt än genom en anteckning om att utdraget har visats upp. Inga uppgifter sparas på kansliet.

Dags att nominera till HGF:s utmärkelser!
2017-10-21 23:59

På höstuppvisningen den 26 november kommer HGF:s styrelse att dela ut de utmärkelser som varje år ges till ledare, gymnaster och medlemmar som har utmärkt sig under året. Styrelsen utgår från de nomineringar som kommer in när de tar beslut om vem som ska få en utmärkelse.


Vill du lämna en nominering är du välkommen att skicka ett mejl till styrelsen senast den 12 november. Här kan du läsa mer om de olika utmärkelserna och hur du nominerar.

Resultat Huddinge truppcup
2017-10-17 15:15
Tack till alla som deltog på Huddinge truppcup. De bjöds på mycket fin gymnastik och en härlig stämning av alla deltagande lag.

Resultaten finner ni här.

Vi ses nästa år!