Vilken tävlingshelg!
2016-05-27 14:00
Foton på Ft07, FtpY, FT08, RT2gul, RMy

Den 21-22 maj var det runt 13 lag som representerade HGF runt om i landet. För många gymnaster var det första gången de tävlade. HGF är stolta över att ha lag på flera olika nivåer.

Grattis till alla deltagare och fantastiska ledare för ert engagemang!

Trollbäckscupen:

FT09: Några av våra yngsta gymnaster var på tävling för första gången. Grattis till er insats!

FtpY: Guld i fristående och brons i hopp och blev också totalsegrare i vår klass och fick en pokal till laget. Bra jobbat!

FT07: Deltog med två lag och tog hem tre brons! Wow!

FT08: Deltog med två lag, tog brons i fristående och hopp och silver i matta. Härligt!

RT2 Blå: Guld i fristående, brons i hopp och väldigt nära totalseger i sin klass. Grattis tjejer och ledare!

Värmdö TruppCup:

Rt2 Vit: Guld i fristående och vann cup-pokalen för bästa totalpoäng. Det var första gången vi tävlade i fristående, och dessutom första tävlingen för flera av gymnasterna. Roligt!

RMy: Vi hade två lag i RM1 klassen där ena laget kom på 4e plats på fristående med 0,75 från bronset. Andra laget i RM1 klassen tog silver på fristående och guld i totalen.  Tjohoo!

I RM3 klassen tävlade många tjejer på nya varv och genomförde en fantastisk tävling som vi är nöjda över. Kul!

Truppträffen i Eskilstuna:

Rt2gul och Rt3mix genomförde en bra tävling. Flera gymnaster tävlade för första gången. Suveränt!

RT3 Yngre i Helsingborg

Till Helsingborg åkte ett gäng glada tjejer, tävlade och utförde fina varv i tuff konkurrens med 39 andra lag. Härligt!