Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pass och träning
Våra träningsformer och passbeskrivningar.

Cirkelstyrka
Ett rejält styrkepass för hela kroppen. Vi tränar i stationer med redskap som skivstänger, hantlar, bollar och gummiband. Du väljer själv hur stort motstånd du vill ha i övningarna.

Cirkelstyrka Lätt
Styrketräning för hela kroppen, från axlar ned till tårna. Vi tränar i stationer med redskap som skivstänger, hantlar, bollar och gummiband. Du väljer själv hur stort motstånd du vill ha i övningarna.

Vi har kört denna träning ett antal terminer. Oj, vilka starka gympa-kompisar jag har fått 👍


Gympa Medel 
Gympa Medel vänder sig till alla; både till dig som är träningsvan, men även till dig som vill komma igång med en allsidig träningsform. Passet innehåller tre konditionsblock och två styrkeblock, följt utav nedvarvning och stretch. Styrke- och konditionsblocken är tyngre än i gympa lätt, och i passet förekommer hopp och pulshöjande steg. Passen skiljer sig åt då varje instruktör utvecklar träningen efter egen karaktär samt beroende på val av rörelser och musik.


Gympa Senior
Anpassad gympa för dig som vill träna mjukt och bibehålla/utveckla din rörlighet. Träning i ett lugnt tempo. På slutet av passet kör vi rätt hårt för att öka pulsen och bli rejält svettiga.

Konditions-, styrke- och rörlighetsträning för hela kroppen, där vi har två konditionsblock och ett styrkeblock på golvet. Under styrkeblocket använder vi oss av den egna kroppen som motstånd. 


Du väljer själv hur hårt du vill jobba. Vi visar ofta två alternativa övningar, en lättare och en tyngre. Det går alltså att öka intensiteten allt eftersom du blir starkare och får bättre kondition. Passen skiljer sig åt då varje instruktör utvecklar träningen efter egen karaktär samt beroende på val av rörelser och musik.

Se video inspelning!


Impact by Step

Ett kombinerat styrke- och konditionspass med stepbräda som redskap. Vi bygger block med många repetitioner och jobbar i intervaller, tex 45 sek jobb och 15 sek vila.


Moveoo Peak
Ett varierat pass där du utmanar din balans, styrka, rörlighet och puls. Olika redskap används i ett upplägg där alla kan delta och anpassa träningen efter sina förutsättningar.

Moveoo är känt för att vara en utmanande och samtidigt tillåtande träningsmetod som ofta lockar fram skratt. Med Moveoo är det enkelt att träna på ett varierat och effektivt sätt oavsett redskap, miljö och nivå. 


Spinncykling / Spinncykling HIIT

Effektiv konditionsträning på spinncykel inomhus. Intervallträning där tempo och motstånd växlar. Styrketräning för ben- och sätesmuskler.


Spinncykling Lätt

Konditionsträning på spinncykel inomhus. Tempo och motstånd växlar. Du väljer själv ditt motstånd. Styrketräning för ben- och sätesmuskler. Lugnare tempo.


STRONG by Zumba

Ett musikdrivet, funktionellt pass i intervallform där vi jobbar igenom hela kroppen med egen kroppsvikt. Högintensiva övningar blandas med lågintensiva. Du kommer garanterat att bli rejält utmanad och svettig!


Styrka Puls
Ett 70-minuterspass med ett block styrka för hela kroppen där redskap används och ett block enkla, jobbiga pulsintervaller där konditionen utmanas ordentligt. Ett styrke- och konditionspass som passar alla. Du väljer själv belastningen i styrkeblocket och intensiteten i konditionsdelen.

Se video inspelning!


Styrka Senior
Styrketräning för kroppens stora muskelgrupper i ett anpassat tempo. Vi använder viktstänger, hantlar och den egna kroppen som motstånd. Alla övning görs stående. Passet gör att du kan bibehålla muskelstyrka och förbättra din balans.


Tabata & Core

Tvådelat passader första delen består av styrke- och konditionövningar i Tabata-intervaller. I andra delen tränar vi Styrke- och balansövningar med Core-fokus.


Toppstyrka

Styrka med fokus på överkropp, från axlar till höft. Passet är uppdelat i ett stående- och ett golvblock. Enklare redskap kan förekomma.


Yoga

Ett lugnare pass där vi kombinerar smidighet, uthållighet, balans och styrka genom statiska och dynamiska yogapositioner. Vi avslutar med en djupavslappning.

Se video inspelning!


Zumba
Ett fartfyllt danspass till latinamerikanska rytmer. Vi tränar kondition och koordination och upplever musik- och dansglädje. 


Zumba Gold

Ett roligt sätt att träna. Enklare danskombinationer till latinamerikansk musik. Vi tränar kondition, balans och koordination.