SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Huddinge Gymnastikförening söker driven ledarcoach/administratör

Vill du vara med i arbetet att utveckla vår förening? Vi söker en ledarcoach/administratör som ska stödja och utveckla våra ledare, planera träningsverksamheten, samordna våra grupper och genomföra arrangemang.

 

Huddinge Gymnastikförening är en förening under stark utveckling med cirka 1300 medlemmar. Vi har verksamhet inom barn- och truppgymnastik och gruppträning för vuxna inom vår Gymmix-sektion.

Vår målsättning är att vara en förening som erbjuder gymnastik för barn och ungdomar i alla åldrar men även att varje år ha minst ett deltagande lag på någon av tävlingarna på SM-stegen (USM, JSM och SM).

Vi arbetar för att så många som möjligt av gymnasterna får uppleva utveckling, glädje och gemenskap genom gymnastiken.

 

Om arbetet

Som ledarcoach/administratör för vår verksamhet inom barn- och truppgymnastiken är du en viktig resurs för våra 150 ledare, en av dina viktigaste arbetsuppgifter är att stödja ledarna i deras uppdrag. Du kommer att arbeta nära vår föreningskonsulent som också finns på kansliet. Tillsammans utgör ni föreningens fasta punkt.

 

Du kommer att:

  • ansvara för rekrytering och introduktion av nya ledare
  • arrangera och hålla i informationsmöten och ledarträffar
  • identifiera utbildningsbehov
  • skapa rätt förutsättningar för ledare och gymnaster
  • delta på träningar för att stötta och utveckla våra ledare
  • ansvara för kommunikationen med ledare och gymnaster
  • säkerställa att vi har rätt redskap i våra träningshallar
  • planera och genomföra läger, tävlingar och uppvisningar

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att möta många engagerade ledare och gymnaster.

Arbetet innebär att du besöker träningar, deltar i möten och ansvarar för arrangemang på kvällar och helger. Vissa perioder är ungefär halva arbetstiden förlagd till kvällar och helger.

 

Kvalifikationer

Vi söker en strukturerad och driven person med engagemang för föreningsliv och ett stort intresse för gymnastik. Du har god förmåga att självständigt planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du är en god kommunikatör, uttrycker dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet.

 

Arbetet är utåtriktat och du kommer att träffa många olika personer, både i och utanför föreningen. Vi förutsätter därför att du trivs med att knyta kontakter, har lätt för att skapa goda relationer, är lyhörd och van att leda och instruera.

 

En förutsättning för att du ska trivas och lyckas är att du har egen erfarenhet av gymnastik. Vi arbetar med Gymnastikförbundets värdegrund och det är ett krav att du ställer dig bakom den.

 

Det är en merit om du har eftergymnasial utbildning inom idrotts- och föreningsliv, administration eller liknande. Har du även erfarenhet av SportAdmin och minst steg-2 licens är detta starkt meriterande.

 

B-körkort är ett önskemål.

 

Arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med 6 månaders provanställning. En stor del av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger, vissa veckor upp till 50%. Tillträdesdatum enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan med CV skickas till huvudstyrelsen@huddingegf.se senast 8 juli. Vi kommer att intervjua löpande.

 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Linda Saltin, styrelseordförande, Huddinge Gymnastikförening

Tfn 070-521 15 89 eller linda.saltin@huddingegf.se

 

Linnea Henriksson, ledare och ordförande i Gymnastikkommittén, Huddinge Gymnastikförening

Tfn 070-498 56 91 eller linnea.henriksson@huddingegf.se

 

Kansliet finns på Rådsvägen 7H i Huddinge.

 

 

 
Våra Sponsorer