SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

 

 

 

Nu (1/5) startar vi en ny säljaomgång med Ravellikollektionen via vår egen digitala webbshop!

 

I kollektionen finns något för alla, allt från funktionskläder till strumpor, underkläder, hemtextil och väskor. Det är enkelt att beställa och du bestämmer själv om du vill få dina paket levererade till ditt närmaste postombud eller om du vill hämta dem på vårt kansli. 

 

Det senaste året har vi p.g.a pandemin fått dra ner på vår verksamhet och våra arrangemang så passa på att stötta HGF! Intäkterna kommer skapa ytterligare möjligheter att vidareutveckla våra ledare och vår verksamhet och "återstart" av Gymmix till hösten.

 

Här är länken till webbshoppen ... dela länken till alla du känner!!!

 

Beställning/Leverans/Betalning

Ravellis webbshop fungera som alla andra med ett undantag. Om du väljer "Leverans via säljaren" så skickas paketen till HGFs kansli. Beräknat leveransdatum är måndag 18/6. Paketen hämtas på kansliet (Rådsvägen 7H). Om du har svårt att ta dig dit så levererar vi dina paket hem till dig (utan kostnad). Betalning sker vid mottagning/hämtning av paketen (Swish eller kontant).

 

Om du vill ha snabb leverans och kan tänka dig att betala frakt (gratis vid minst 5 paket), så fungerar shoppen som alla andra, dvs gå till kassan, bestäm serviceställe/ombud för leverans och betala med kort eller Klarna.

 

Webbshoppen kommer att vara öppen under ca 6 veckor från torsdag 1/5 till fredag 11/6.

 

Retur

Reklamationer och byten sker via Ravelli på ett smidigt sätt.

För att minimera returer vänligen studera storleksguiden.

 
Våra Sponsorer